Komplet webshop løsning

Moderne og WordPress baseret webshop

Kom i gang med at sælge på nettet, med en moderne og professionel webshop opbygget i WordPress med WooCommerce.

Du får et mobilvenligt design som er tilpasset din målgruppe, og et system hvor det er let at administrere produkter, ordre og kategorier.

  • ­Anerkendt og populært CMS – WordPress.
  • ­­Let administration af produkter, ordre og kategorier.
  • ­Webhosting, inklusiv drift og opdatering af WordPress til kun 195,00 DKK pr. mnd.

Derudover får du en webshop som er fyldt med muligheder og funktioner. Blandt andet integration med store brands som Dinero, MobilePay, GLS, PostNord og mange flere.

Indhent tilbud

Webshop løsning med masser af muligheder og funktioner

Baseret på WordPress & WooCommerce
Mobilvenligt design
Lynhurtige loadtider
Simpel administration af produktudvalg
Gratis vejledning og rådgivning til opstart

Skal vi udvikle din nye webshop?

Lad os komme i gang - tryk på knappen til højre og bliv kontaktet!

Bliv kontaktet

Mød vores glade kunder

Professionelle og skalerbare webløsning.

Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt at slutproduktet skulle være skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt.

Effektivt, kreativt og selvstændigt.

NEM A/S indgik i 2016 en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestående af nyt design, løbende vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden. Codafweb arbejder dedikeret, effektivt, kreativt og selvstændigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.

Innovativ tankegang til produktudvikling og rådgivning.

Usites IVS har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative tankegang til produktudvikling og rådgivning har været til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.