Kom på nettet med et lynhurtigt webhotel, inklusiv drift og vedligeholdelse af WordPress hjemmeside.

Simpelt administratorpanel

Alle vores servere er baseret på cPanel/WHM så du altid let kan administrere din webhotel.

Høj oppetid

Vi forstår at oppetid er kritisk for at din forretning kan fungere, derfor garanterer vi 99,9% oppetid på alle vores hostingløsninger.

Support med et smil

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefonisk, hvis du har brug for hjælp – vi yder kundeservice både i hverdage og weekender.

Lynhurtig WordPress hosting

Inklusiv opdatering og drift a din WordPress side.

Lynhurtige SSD diske i Raid 10, og en webserver opsætning optimeret til WordPress, er ingredienserne som skaber vores ultimative webhotel løsning.

Opdatering og drift af WordPress og plugins, samt rådgivning til brug af WordPress er inkluderet uden ekstra beregning.

Sidst, men ikke mindst får du ubegrænset antal SSL certifikater gratis, og adgang til oprettelse af emails som du kan tilgå via vores gratis og simple webmail.

Webhotel

– 195,00 DKK pr. mnd.

Daglig og sikker backup

Ubegrænset gratis SSL certifikater

Simpel og gratis webmail

cPanel / Softaculous installeret

Bestil nu

Webhotel

– 195,00 DKK pr. mnd.

Daglig og sikker backup

Ubegrænset gratis SSL certifikater

Simpel og gratis webmail

cPanel / Softaculous installeret

Bestil nu

Vi er eksperter i webhosting baseret på

CPANEL & WHM

Mød vores glade kunder!

Og husk – du kan blive den næste!

NEM A/S indgik en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestående af nyt design, løbende vedligeholdelse og system til brugte maskiner. Codafweb arbejder stadig til dags dato dedikeret, effektivt, kreativt og selvstændigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for forsat udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.

Jesper NørgaardSalgschef | NEM A/S

Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt for os at slutproduktet skulle være skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt. Derudover har deres hostingløsning specielt gavnet os i travle tider som black friday, hvor vi endnu ikke har oplevet nogen form for nedetid som er yderst kritisk for os.

Stefan BargisenAdm. direktør | FrogSystems ApS

Usites har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative fremgangsmåde ift. produktudvikling og rådgivning har været til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.

Mathias LyngbergAdm. direktør | Usites

Skal vi samarbejde?

Kom i gang med et WordPress webhotel til kun 195,00 DKK pr. mnd.

Bestil nu