Vi er din partner på IT-fronten

Selvom at vi er eksperter inden for udvikling og hosting af webløsninger, forstår vi mere end bare IT – og det er derfor at vi skaber så stærke resultater.

Vi forstår vores kunder, og vores primære fokuspunkt er at kombinere imødekommelse af kundebehov, med konsultation og rådføring af egne ideer og løsninger.

Derudover arbejder vi hårdt hver dag for at bibeholde det høje serviceniveau vi har budt vores kunder fra dag 1, som bl.a. er understøttet af vores enorme passion og ambitiøse interesse for IT og iværksætteri.

Vores vision er at hjælpe virksomheder med online synlighed og udvikling uanset størrelse. Det gør vi ved hjælp af fastlagte strategier og med fokus på kundedialog og målgruppe.

Hvis at du har brug for hjælp til din online tilstedeværelse, så lad os samarbejde!

Det bærende lag for stiftelsen af Codafweb er simpelt. Det drejer sig om at skabe et 360 graders webbureau, med fokus på kundeforståelse og produktudvikling. Kvalitet, stabilitet og førsteklasses kundeservice er ingredienserne som er grundlaget for vores holdbare IT-løsninger, og hver dag kæmper vi hårdt for at bibeholde det høje serviceniveau som vi har budt vores kunder fra dag 1.

Mathias B. Jensen 
Indehaver & parnter

Skal vi være din partner på IT-fronten?

Lad os komme i gang - tryk på knappen til højre, for en uforpligtende dialog.

Bliv kontaktet

Mød vores glade kunder

Professionelle og skalerbare webløsning.

Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt at slutproduktet skulle være skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt.

Effektivt, kreativt og selvstændigt.

NEM A/S indgik i 2016 en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestående af nyt design, løbende vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden. Codafweb arbejder dedikeret, effektivt, kreativt og selvstændigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.

Innovativ tankegang til produktudvikling og rådgivning.

Usites IVS har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative tankegang til produktudvikling og rådgivning har været til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.