Hvem er Codafweb?

Vi er din IT-partner

Vi er eksperter indenfor udvikling og hosting af hjemmesider og webshops, men vi forstår mere end bare IT, vi forstår vores kunder. Vi forstår at rådføre egne ideer, samtidig med at vi imødekommer dine krav som kunde – på den måde skaber vi de stærkeste resultater.

Det bærende lag for stiftelsen af Codafweb er simpelt. Det drejer sig om at skabe et 360 graders webbureau, med fokus på kundeforståelse og produktudvikling. Kvalitet, stabilitet og førsteklasses kundeservice er ingredienserne som er grundlaget for vores holdbare IT-løsninger, og hver dag kæmper vi hårdt for at bibeholde det høje serviceniveau som vi har budt vores kunder fra dag et.
Du kan læse mere om vores fremgangsmåde i Codafweb herunder.

Mathias B. Jensen 
Indehaver & parnter

01. Indledende samtale

Vi tager først en uforpligtende samtale angående dit projekt, og derefter fastlægger vi rammerne fordi hvordan vi kan opnå dine mål online. Vi gennemgår de forskellige muligheder og priser, samt en tidshorisont for projektet.

02. Design & udvikling

Vi udarbejder et design målrettet til din branche og målgruppe, og efter godkendelse af udkastet, påbegynder vi udviklingen i WordPress. Du har undervejs mulighed for at komme med forslag og rettelser.

03. Levering & samarbejde

Efter at vi har færdiggjort løsningen, og udført eventuelle rettelser, leverer vi det endelige resultat. Derefter rådgiver vi dig til bedst mulig udnyttelse af din webløsning, samt mulighederne for et efterfølgende samarbejde.

Mød vores glade kunder!

Og husk – du kan blive den næste!

NEM A/S indgik en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestående af nyt design, løbende vedligeholdelse og system til brugte maskiner. Codafweb arbejder stadig til dags dato dedikeret, effektivt, kreativt og selvstændigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for forsat udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.

Jesper NørgaardSalgschef | NEM A/S

Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt for os at slutproduktet skulle være skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt. Derudover har deres hostingløsning specielt gavnet os i travle tider som black friday, hvor vi endnu ikke har oplevet nogen form for nedetid som er yderst kritisk for os.

Stefan BargisenAdm. direktør | FrogSystems ApS

Usites har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative fremgangsmåde ift. produktudvikling og rådgivning har været til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.

Mathias LyngbergAdm. direktør | Usites

Har du et projekt i tankerne?

Et godt samarbejde starter med en uforpligtende samtale.

Bliv kontaktet