fbpx

+45 93 20 33 99

Alle hverdage 9 - 16

Martin Thorborg

Webshop til eksisterende løsning

Martin Thorborg er uden tvivl en succesrig og anerkendt ivÌrksÌtter i det danske erhvervsliv. Den viden og de erfaringer som han har gjort sig, deler han jÌvnligt ud af pü sin personlige blog og sine bøger.

Wordpress hjemmeside Nordjylland

Opgaven

Martin havde et ønske om at digitalisere salget af hans nyeste bog, samt at finde en løsning til salg og lÌsning af e-bogs-versionen.
I forbindelse med salget af den fysiske bog, skulle der vÌre opkobling til en ekstern forsendelsesløsning. Derudover skulle der vÌre mulighed for at købe e-bogs-versionen, samt levering af download i büde PDF- og ePub-format.

Har du brug for hjĂŚlp til et projekt?

Løsningen

Vi har udvidet den eksisterende løsning med en bruger- og mobilvenlig webshopfunktion, samt opkobling til betalings- og forsendelsesløsning.
Ved køb af e-bog fremsendes downloads automatisk ved gennemførelse af betaling, og understøtter flere formater samt kryptering af indhold.
Efter fÌrdiggørelse af webshopfunktionen, ønskede Martin ogsü hastighedsoptimering af den eksisterende løsning, som vi bragte fra 6 sekunder i indlÌsningshastighed til 0.5-1 sekund.

- Mobilvenlig

- Lynhurtig loadtid

- PDF-kryptering af e-bog

Wordpress hjemmeside Nordjylland
Hjemmeside - webbureau Aalborg

Skal vi skabe succes sammen?

Lad os starte med en helt uforpligtende samtale om dit projekt.

Professionelt webbureau

Tusind tak for din henvendelse. Vi ser frem til at høre om dit projekt.