Skab flere salg og henvendelser med

en professionel erhvervshjemmeside.

1. Indledende samtale

Vi afholder en uforpligtende samtale, hvor at vi fastlægger hvordan vi kan opnå online succes i din virksomhed.

2. Design & udvikling

I samarbejde med dig udarbejder vi et moderne og målrettet webdesign som vi derefter udvikler og tester.

3. Levering

Efter godkendelse af hjemmesiden leverer vi det endelige resultat, og hjælper dig efterfølgende med bedst muligt at opnå succes med din hjemmeside.

Moderne og prisvenlig hjemmeside

Kom på nettet med en professionel og mobilvenlig erhvervshjemmeside

Du kan opnå langt flere salg og henvendelser fra din målgruppe med en professionel hjemmeside med fokus på et moderne og mobilvenligt design.
En online tilstedeværelse skaber en online troværdighed iblandt din målgruppe, så du kan nå langt flere potentielle kunder.

Vi analyserer din målgruppe, og udvikler derefter en hjemmeside som er optimeret til præcis dit kundesegment. Vi opsætter alle menuer og undersider, og rådgiver dig til opstart og brug.

Redigering

Alle vores webløsninger er opbygget i WordPress, som betyder at du altid nemt kan redigere din hjemmeside efterfølgende.

Design

Alle vores designs er udarbejdet til at kunne fungere på alle enheder. Vi bruger lang tid på mobilvenlighed, da 52% af internet traffikken kommer derfra.

Hosting

Vi tilbyder en drift- og hostingaftale til din WordPress webløsning, med højoppetid og en formidabel hastighed.

Support

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefonisk, hvis du har brug for hjælp – vi yder kundeservice både i hverdage og weekender.

Mød vores glade kunder!

Og husk – du kan blive den næste!

NEM A/S indgik en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestående af nyt design, løbende vedligeholdelse og system til brugte maskiner. Codafweb arbejder stadig til dags dato dedikeret, effektivt, kreativt og selvstændigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for forsat udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.

Jesper NørgaardSalgschef | NEM A/S

Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt for os at slutproduktet skulle være skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt. Derudover har deres hostingløsning specielt gavnet os i travle tider som black friday, hvor vi endnu ikke har oplevet nogen form for nedetid som er yderst kritisk for os.

Stefan BargisenAdm. direktør | FrogSystems ApS

Usites har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative fremgangsmåde ift. produktudvikling og rådgivning har været til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.

Mathias LyngbergAdm. direktør | Usites

Skal vi samarbejde?

Lad os tage en uforpligtende samtale angående dit projekt.

Bliv kontaktet