Moderne og prisvenlig hjemmeside

Kom på nettet med en professionel og mobilvenlig erhvervshjemmeside

Du kan opnå langt flere salg og henvendelser fra din målgruppe med en professionel hjemmeside med fokus på et moderne og mobilvenligt design.
En online tilstedeværelse skaber en online troværdighed iblandt din målgruppe, så du kan nå langt flere potentielle kunder.

Vi analyserer din målgruppe, og udvikler derefter en hjemmeside som er optimeret til præcis dit kundesegment. Vi opsætter alle menuer og undersider, og rådgiver dig til opstart og brug.

 • ­Let administration af filer, billeder og lignende medier.
 • ­Webhosting med vedligeholdelse og opdatering til kun 195,00 DKK pr. mnd.
 • ­Anerkendt og populært hjemmesidesystem – WordPress.

Indhent tilbud

WordPress baseret, og lynhurtig hosting!

WordPress

 • Vi benytter WordPress, som er iblandt verdens mest anerkendte og brugte hjemmesidesystemer.
 • Det er simpelt at bruge, og kan tilgås fra både mobil og PC.
 • Det er let at oprette og administrere brugere.
 • Let administration af filer, billeder og lignende medier.
 • Tusindvis af integrations-muligheder med f.eks. brands som Dinero, MobilePay, GLS, PostNord og mange flere.

WordPress hosting & drift

 • Simpelt og nemt kontrolpanel - cPanel.
 • 99,9% garanteret oppetid.
 • Daglig og sikker backup.
 • Simpel og gratis webmail.
 • Gratis SSL certifikater, så du har en sikker forbindelse.
 • Opdatering og vedligeholdelse af WordPress og plugins inkluderet.

Kundehistorier

Froggaming.dk

FrogSystems ApS har i samarbejde med Codafweb udskiftet deres hostinginfrastruktur og webshop løsning, i takt med at deres gamle webshop og hostingløsning ikke længere levede op til deres krav. Vi har løbende optimeret og tilpasset infrastrukturen og webshoppen til den enorme vækst i kundetilgang.

VIEW DETAILS

NEM.dk

NEM A/S indgik i 2016 en aftale med Codafweb bestående af en ny og forbedret IT-infrastruktur samt udvikling af en erhvershjemmeside med integrering af deres eksterne maskinoversigt. Hjemmesiden er blevet fornyet og optimeret yderligere i 2018, med henblik på yderligere målgruppe fokus og generel optimering af virksomhedsprofil.

VIEW DETAILS

Hvorfor er vi det perfekte match for din virksomhed?

Webbureau med forståelse for kundebehov og produktudvikling

En evig passion for IT og iværksætteri er grundlaget for stiftelsen af Codafweb, og hver dag arbejder vi passioneret og ambitiøst for at levere holdbare IT-løsninger til erhvervslivet.

Vi ånder og lever for kundeforståelse og produktudvikling. Vi kombinerer imødekommelse af kundebehov, med konsultation og rådføring af egne ideer og løsninger – på den måde skaber vi de stærkeste resultater.

Det er vigtigt for os at forstå IT, men vi bestræber os også på at forstå vores kunder, og derfor er alle vores løsninger tiltænkt skaléring og fremtidssikring. Vi garanterer vores kunder at de kan bibeholde et pris- og serviceniveau uanset kundetilgang – på den måde skaber vi langvarige relationer.

Indhent tilbud

Mød vores glade kunder

Professionelle og skalerbare webløsning.

Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt at slutproduktet skulle være skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt.

Effektivt, kreativt og selvstændigt.

NEM A/S indgik i 2016 en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestående af nyt design, løbende vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden. Codafweb arbejder dedikeret, effektivt, kreativt og selvstændigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.

Innovativ tankegang til produktudvikling og rådgivning.

Usites IVS har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative tankegang til produktudvikling og rådgivning har været til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.

Skal vi udvikle din nye hjemmeside?

Lad os komme i gang - tryk på knappen til højre for en uforpligtende dialog!

Bliv kontaktet