Webbureau med en evig passion for at skabe innovative webløsninger.

Velkommen til Codafweb – her ĂĽnder og lever vi for at skabe stĂŚrke digitale resultater. Vi er eksperter i hjemmeside- og ehandelsløsninger opbygget i WordPress, og derudover lynhurtig og formidabel hosting.

LĂŚs mere om os

Hjemmeside.

To virksomheder er sjÌldent ens, og derfor skal webløsninger heller ikke vÌre det. Vi er specialister i at skabe sÌrprÌgede webløsninger som afspejler jeres virksomhed og mülgruppe.

LĂŚs mere

Webshop.

Ehandel er større end nogensinde, og vi kan hjÌlpe jeres virksomhed med at komme online med en professionel og stabil webshopløsning som sikrer jer vÌkst i et frembrusende marked.

LĂŚs mere

Hosting og drift.

En seriøs og professionel webdrift, sikrer at jeres hjemmeside er online alle døgnets timer, altid en sikker og opdateret backup af jeres data og mulighed for egen webmail med eget domÌne.

LĂŚs mere

Mød vores glade kunder.

“NEM A/S indgik en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestĂĽende af nyt design, løbende vedligeholdelse og system til brugte maskiner. Codafweb arbejder stadig til dags dato dedikeret, effektivt, kreativt og selvstĂŚndigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for forsat udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.”

Jesper NørgaardSalgschef | NEM A/S

“Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt for os at slutproduktet skulle vĂŚre skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt. Derudover har deres hostingløsning specielt gavnet os i travle tider som black friday, hvor vi endnu ikke har oplevet nogen form for nedetid som er yderst kritisk for os.”

Stefan BargisenAdm. direktør | FrogSystems ApS

“Usites har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative fremgangsmĂĽde ift. produktudvikling og rĂĽdgivning har vĂŚret til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.”

Lasse AskjÌrAdm. direktør | Usites

Har du et projekt i tankerne?

Et godt samarbejde starter med en uforpligtende samtale.

Bliv kontaktet